Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Osztálytársam unokatesója szerelmes belém?! A fiú is 14 éves, és én is.
Sokat szoktunk beszélgetni facebookon. 2 hónapja már egyszer leírt, hogy többet érez irántam mint barátság. Az elmúlt napokban ismét leírta ezt. Nekem igazából tetszik, csak azért mégis furcsa, hogy a legjobb b.nőm rokona. Szóval na, értitek :D Csak az a helyzet, hogy félek, mert ha a szüleim megtudnák ezt, szóba se állnának velem. Ugyebár: "Nincs fiú sőt hallani sem akarok róluk amíg legalább 18 nem leszel!" c. monotón lett megtartva erről. Az osztálytársaim azt mondják, hogy járjunk, viszont én a leirtak miatt nem igazán tudom mit tegyek.
Szerintetek ? 14/l
Nem, nem értjük, ettől simán járhatnátok.
A begyepesedett, középkori szüleidnek meg nem kell tudni mindenről.
Ha szerelmes vagy belé, járjatok.
Teljesen lényegtelen, hogy a legjobb barátnőd rokona. Ennek akkor lehet jelentősége, ha összevesztek, és a barátnődnek választania kell, kinek ad igazat.
A szüleid le vannak maradva, még azt se mondhatom, hogy többszáz évvel, mert Shakespeare Júliája 13 éves volt, Rómeó meg 17, de 40 évvel ezelőtt is a középiskolás kor volt a párkapcsolatok megkezedésének ideje, ez hormonálisan-személyiségfejlődésben így van meghatározva. Kérdezd már meg a szüleidtől, ők mikor kezdtek el járni valakivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!