Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szerelmes belém az osztálytársam?
Nekem tetszik, de nem tudom, hogy ő mit érez irántam. Van pár furcsa dolog pl: bele szokott bambulni a szemembe (néha más lánynak is); egyszer mikor csoport munka volt nekem kellett választanom hogy ki legyen a csapatomban és miután a lb-met választottam ő elkezdett lelkesen jelentkezni és kiabálni hogy "engem" (mármint hogy őt válasszam); egyszer meg órán teledobálta a hajamat a széttépkedett füzete darabkáival és utánna óra végén vettem észre és elkezdtem lesöpörni a székemről, közben megkérdeztem az lb-met, hogy ez mi, ő meg ott állt pont a padom mellett és tök furin mosolygott; meg sokszor mikor elmegy mellettem hozzám ér "véletlen"; meg mikor fogorvoshoz ment az egész osztály, pont mellé ültem le, ott nyomorogtunk, ő meg direkt még jobban hozzám nyomult, utána meg fölállt; ma meg párban lehetett fogalmazást írni ő meg erre az én nevemet kiabálta; (de sokszor más lányokhoz is hozzá ér, meg mosolyog rájuk, és lehet hogy csak azért akar velem dolgozni órán, mert jó tanuló vagyok)!
(Sokszor rólam másol házit, meg egyszer megkérdezte hogy kaphat e a kézkrémemből, de szerintem csak viccből) Egyébként nagyon nehéz eldönteni, hogy csak barátilag csinál valamit, vagy más okból! 14\L
Nem olvastam el.
De legfeljebb csak tetszel neki... az még nem szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!