Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha egy nálam alacsonyabb srác jön be? 15L
Figyelt kérdés
2015. szept. 13. 22:37
1/16 anonim válasza:
Nekem is sokaig tetszett egy nalam alacsonyabb fiu az evek alatt aztan magasabb vagyis egymagasak lettunk. Nem gaz.
2/16 anonim válasza:
igen, alacsony(abb) fiúk iránt csak megvetést és/vagy szánalmat szabad érezni. Esetleg köpni lehet rájuk (könnyű, mert alacsonyabban vannak).
3/16 the_rocker válasza:
Ha igazán szerelmes vagy 3 dolog nem kell hogy érdekeljen kor, súly, magasság :)
4/16 anonim válasza:
Amíg egyikőtöket se zavarja ez, addig nem..
5/16 anonim válasza:
Nem, miért lenne gáz? Ha jól érzitek magatokat együtt, és szeretitek egymást, akkor kit érdekel? :)
6/16 anonim válasza:
Hármasnak üzenem,hogy ha igazán szeretünk valakit törődünk vele,hogy normál súlytartományba kerüljön. Túlsúllyal rengeteg egyébként elkerülhető betegség is jár. :-)
Am a lányok nagyobb hányada egész alacsony. Mekkora is ez a fiú?
Am sztem nincs gond vele. Sosem vettem figyelembe a két pár egymáshoz viszonyított magasságát,mikor azon tűnődtem,hogy tényleg szeretik e egymást.
7/16 anonim válasza:
Csak kerüld a magassarkút;)
Sulinkba vagy egy pár,a csan 2 fejjel magasabb a pasinál,de őket ez nem érdekli,jól érzik magukat együtt..
8/16 anonim válasza:
Nem gáz. Én is örültem mikor megtudtam, hogy egy magasabb csajnak bejövök, izgató is volt vele a szex.:D
9/16 anonim válasza:
Ja sokan szeretik a hobbitokat. Békeszerető jóravaló népség. Bár a kommentedig megvoltam győződve róla,hogy a kaja jobban izgatja őket a Szexnél. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!