Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek belezúgtam a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek belezúgtam a csajba, és hogy közeledjek?

Figyelt kérdés

van egy lány akit megismertem kb 1hónapja és szééen lassan teljesen beletúgtam de keveset találkozunk sajnos.

és azvan hogy fb-n szinte mindennap beszélünk és néha söt.. még arrol is hogy ö bejön meg ilyen szép olyan jocsaj ilyenek,de nemtudom hogy ö szerelmesvagy éreze valamit szoval én szeretem az biztos ,és nincs nemise nekemse kapcsolatunk valakivel .

az a kürdés hogy közeledjek felé?

2015. szept. 13. 14:29
 1/5 A kérdező kommentje:
vagy esetleg megcsókolnám ugy beszélgetés közben (arrol beszélünk hogy jonő meg ilyenek,tetszik ..)és akkor csak leesik neki hogy szeretem! :) vagy ez hulyeség lenne?! :/
2015. szept. 13. 14:34
 2/5 anonim ***** válasza:
de ismerős.... velem is ez van csk én lány vagyok
2015. szept. 13. 14:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha nem csak egy akarsz lenni a sok közül, akkor a stíluson azért nem ártana még csiszolnod :D
2015. szept. 13. 15:24
 4/5 A kérdező kommentje:
stilusom bejon neki :D aztmondta
2015. szept. 13. 16:28
 5/5 A kérdező kommentje:
légszi szegirsetek :)
2015. szept. 13. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!