Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hogyan közeledjek felé?
Tetszik egy fiú,aki nálam 2-3 évvel(azt hiszem 2) fiatalabb,és nem tudom,hogy hogyan közeledjek,illetve azt sem,hogy én tetszem-e neki.Már tavalyi évben is megtetszett,de aztán elfelejtődött a dolog.Most viszont,amióta elkezdődött a suli,kicsit megváltozott.Mindig néz,évnyitón is folyton engem nézett,kikerülte a fejével a másik fiút,hogy rám nézhessen,tegnap meg egymás szemébe néztünk,és olyan jó volt.. :) Tehát egyszóval tavaly én néztem sokszor,és most meg valami mintha megtört benne,elkezdett figyelni..lehet,hogy azért,mert egész nyáron nem látott,és most meg igen,és felnyílt a szeme,vagy mi? :D
Lehet,hogy tetszem neki,csak nem mer közeledni,mert,hogy 1-2 évvel idősebb vagyok,és fél,hogy elutasítom?Vagy csak bemesélem az egészet magamnak,és nem is tetszem neki?
Hogyan közeledjek?Eléggé félek nyitni,meg amúgy is,ez inkább egy fiú dolga,szóval mi az,amivel úgymond bátorságot tudnék adni neki?Hosszan ránézek?Csak,mert általában úgy szokott lenni,hogy akkor nézek rá,amikor ő pont nem néz rám,és utána van,hogy érzem magamon a tekintetét,tehát ő is akkor néz,amikor nem nézem..aaaa nem bírom,teljesen kész vagyok :D :D
Valaki valami ötlet? :) Előre is nagyon nagyon szépen köszönöm.
Annyira rágódsz ezen,legyél ember állj elé és mondd el neki.Ne variáld agyon a dolgot...
Cselekedni kell nem agyalni..
Én már rég túl lennék rajta..elmegy az életed úgy,hogy nem haladtál sehova.
#3-as
Mi az a nagy különbség? :D
#4-es
De most gondolj bele,lehet,hogy nem is tetszem neki,és azt se tudja,hogy ki vagyok..te mit szólnál ahhoz,ha egy olyan ember,akivel még egy szót sem beszéltél oda megy hozzád,és szerelmet vall?Ez nem így működik..és amúgy sem ismerem teljesen,először magát a fiút szeretném megismerni,mert nem tudok róla annyira rengeteg mindent..lehet,hogyha megismerem,akkor teljesen megváltozik a véleményem.Ha meg kezdem megismerni,talán úgy majd elkezd kialakulni valami..de nem állhatok oda a folyosón elé,hogy "húúú te,iszonyatosan tetszel"..sztem kiröhögne :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!