Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közeledjek felé? Többi lent.18/F
Először is leszögezném hogy nem vagyok az a rusnya, pattanásos, kocka srác. Voltak bár barátnőim, és a suliban mondták már hogy van pár lány akinek bejövök, viszont most nekem is van valaki aki tetszik, de nem tudom miként közelítsek felé.
16 éves lány, az a rocker típus. Olyan 163 centi lehet, elég vékony, alap hajszíne a szőke, de festi vörösre. Kékeszöld szemei vannak. A belsőjéről nem tudok olyan sok dolgot, épp ez a baj. Nem tudom mit reagálna, ha elkezdenék vele beszélgetni, hogy egyáltalán keresné-e a társaságom. Elég szerénynek látszik, nincs túl sok barátja, inkabb az a visszahúzódó típus. Szeret olvasni és írni(azt hiszem ilyen regényeket meg fanfictionokat, vagy minek nevezik ezt). Szereti az állatokat, de nem az a fajta aki kutyát tart, tudtommal egy macskája van, görénye és kígyója. A kutyáktól asszem fél is.
A lényeg hogy fogalmam sincs, hogy közelítsék felé, vagy egyáltalán merjek-e...
Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!