Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit vegyek neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek neki?

Figyelt kérdés

nem tudom mit vegyek a barátomnak. Most lesz a szülinapja és nem tudom mit vegyek neki. Csináltam neki egy videót zenével képekkel stb.

Vettem neki egy tábla csokit de azért szeretnék még valamit hozzá. Jár kosarazni kedvenc színe zöld. Nem tudom. Eddig ilyenekre gondoltam:

Hónap fordulónkig 16 nap van és csinálnék neki egy olyat hogy 16 dolog amit szeretek benned vagy, 16 nyelven leírni egy szépen kidíszített lapra hogy szeretlek. Szerintetek? Ti mit vennétek?

2015. szept. 12. 22:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Vegyél neki pacalpörkölt konzervet.
2015. szept. 12. 22:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Facepalm...Nagyon fel hype-olod ezt az egészet.Bár ha ő az első barátod és 12 évesek vagytok, akkor érthető.
2015. szept. 12. 23:01
 3/5 A kérdező kommentje:
13 :/ :') igen lehet de nagyon fontos nekem.
2015. szept. 12. 23:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Az jutott mrlég eszembe hogy mivel szeret olvasni kap egy könyvet :) szerintetek?
2015. szept. 12. 23:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Vegyél neki egy zöld kosárlabdát.
2015. szept. 19. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!