Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek többet akar?
Figyelt kérdés
Van egy volt fiú osztálytársam, akivel nem mondom, hogy jóban vagyok, de miután iskolát váltott, tartom vele a kapcsolatot. Igazából nincs vele semmi bajom, de nem érzek iránta semmit sem. Tegnap meghívott moziba, én pedig elfogadtam a meghívását, nem gondoltam semmi "rosszra" sem. Kicsit viszont piszkáta a csőrömet a dolog, hogyő most elméletileg szerelmes egy lányba, akit teljesen el is tudtam neki képzelni, mert mindketten elég jó matekosok. Megkértem egy közös barátunkat, hogy kérdezzen már rá erre a csajra. A fiú meg azt írta neki, h xy (a matekzseni csaj) okos és szép, de A. (én) okosabb és szebb. Ezen kicsit kiakadtam, mert nem akarok a fiúknak rosszat tenni azzal, hogy kikosarazom, viszont tényleg nem működne vele semmi sem. Mások szerint csak barátkozik, viszont egyszer megfogta a fenekemet is. (Nem hagytam magam, mielőtt mindenki fűt-fát kiáltana rám) Ezt tudva elég egyértelmű lenne a válasz, viszont már tanúja lehetett annak, ahogy két haverjanak a közledését is elég csúnyán visszautasítottam. Ő is ugyan abba a csapdába akar rohanni?2015. szept. 12. 22:16
1/1 anonim válasza:
Ezekből a jelekből eleg valoszinu , hogy tetszel neki , dehat erre magadtól is rájöttél . Szerintem azert próbált veled elsőzör barátkozni nem egyből rád nyomult , hogy ne járjon ugy ahogy a haverjai . De szerintem megkene neki mondanod , hogy te csak a barátja akarsz lenni . Igy talan nem fog neki annyira rosszul esni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!