Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy többet akar?
lehet,hogy másoknak akar "dicsekedni" veled,hogy 'hát én ezt is megtehetem vele,mivel már ilyen közel kerültünk egymáshoz!'
persze ez egy elég gonosz feltevés,de hát velem csináltak már ilyet,aztán mikor rákérdeztem elég kínos volt,akkor is,ha jó barátok vagyunk:D
szerintem te is kérdezz rá,add a tudtára,hog mit érzel(ill. mit nem).
Láttam ilyet a régi osztályomban, egyik haverom volt így egy lánnyal, akivel én szintén jóban voltam, és tudtam, hogy a lány felől esélytelen lenne, hogy összejöjjenek.
Megkérdeztem a haverom, és igazából neki sem volt semmi terve a lánnyal. Nem hazudott nekem soha, úgyhogy tényleg nem hiszem, hogy lett volna hátsó szándék. Ilyen a természete. Lehet, hogy a te barátod is ilyen, mondd meg neki, hogy neked ez nem fér bele egy barátságba, többet pedig nem akarsz. Ennyi. 18/F :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!