Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem vagy nem? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Van egy srác, nagyon kiskorom óta ismerem, és szerelmesek voltunk már akkor is, aztán volt egy kis szünet mikor nem láttuk egymást, de végűlis kiderült, hogy egy suliba járunk. Már elmondtuk egymásnak régen, hogy érzünk egymás iránt, de nagyon ellentétesen viselkedik. Néha ha ráírok, kiírja hogy látta de nem ír vissza. Aztán van hogy visszaír és akkor olyanokat ír, hogy skypeoljunk már végre, mert szeretném hallani a hangod.. aztán van hogy suliban elmegy mellettem rám se néz, és valamikor mosolyogva rám köszön. Aztán egyszer közölte, hogy egy közös ismerősünk iránt is érez valamit. Csak mikor segítettem hogy összejöjjenek vagy valami akkor a csaj elutasította és másnap közölte a srác hogy ő attól engem ugyanúgy szeret, de össze van zavarodva stb.. Igen már rohadtul elegem van, és nem tudom eldönteni. Mi ez? Szeret vagy nem? A tanácsokat előre is köszi.2015. szept. 12. 17:41
1/1 anonim válasza:
Igazabol sztem nm tudja, h mit akar. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!