Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szóval van egy fiú. Szerintete...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóval van egy fiú. Szerintetek (? )

Figyelt kérdés

Jaaaj. Na akkor kezdem is.

Van egy fiú akibe nagyon szerelmes vagyok (már több mint 1 éve)

És régebben többet beszéltem vele, mint most. :( Nem rég, (múlt héten) rá irtam facebookon, mert szerettem volna beszélni vele. Nagyon jól eldumáltunk, és közben nem olyan gyorsan irt mint én, és a végén ezért bocsánatot kért, hogy nem válaszolt olyan gyorsan. :)

Aztán mivel én gimibe mentem, (ő is oda jár, egyel felettem) beszélgettünk a terem dekorációnkról is. Én a végén hirtelen felindulásból irtam neki, hogy majd nézze meg a mi termunket is. Persze egy csomó smiley mellett irta, hogy oké. Ja es elbucsuzaskor azt irta hogy remelem talalkozunk. Jött a következő nap és jött is az osztálytársaival megnézni, hogy mit festünk. Keveset beszéltünk, ilyen alap dolgokat hogy tetszik-e neki meg ilyenek. Tegnap megint bent maradtunk az osztálytársaimmal hogy befejezzük a termet. Megint ott volt, viszont volt ott mèg egy lány osztàlytársa is akivel mint utólag kiderült, voltak egyutt a városban "csak úgy". Nah ez rettenetesen rosszul esett nekem. Ez után próbáltam felejteni őt, hiszen azt gondoltam az a lány úgy is hozzá való, mert érettebb mint én, meg hát idősebb is tőlem. De tegnap mikor festettunk akkor kulon elhivott egy csapat lányt hogy nezzuk meg a termuket. Ott viccelődött meg lattam hogy tette ott a nagyfiút, szoval cuki volt. :)

Viszont azt is èszre vettem, hogy nehany osztalytarsam ugy ment utanna mint a pulikutya. Minden szavat ittak es mindenen rohogtek. Ez is rosszul esett mert azert ok a normalis lanyok akik nem olyanok mint a ribik.

Most igazabol tudom hogy mivan. Annyit hozza teszek, hogy mar a szuleink miatt ismerjuk egymast, sott nyaron voltak is nalunk.

Legyszives segitsetek, mert en mar azon is gondolkoztam hogy elmondom neki lany letemre hogy szerelmes vagyok bele.

Most akkor van eselyem nala?

Bocsi hogy hosszu lett, es a vegenel a sok vesszo hibaert is. Telefonrol irtam es siettem.

Koszi hogy elolvastad!

2015. szept. 12. 13:18
 1/5 A kérdező kommentje:
Jah es annyit elfelejtettem irni, hogy abban a csapat lanyban en is benne voltam. :)
2015. szept. 12. 13:22
 2/5 anonim válasza:
Hány éves vagy?:)A szerelem mélyebb ennél, ő biztos hogy még nem szerelmes beléd, szimpatikus vagy neki és lehet hogy külsőre is tetszel neki ez az írásodból nem derült ki,az jó hogy már régebb óta ismeritek egymást, ez előny lehet a többi lánnyal szemben.Személyes véleményem,hogy nekem nem tetszene egy olyan fiú aki teszi az agyát a csajoknak.Meg picit olyan mintha ő mindenkinél próbálkozna hátha valaki bekapja a horgot.Ha nagyon kell a srác beszéld meg azokkal a lányokkal akik osztálytársaid és megy/mennek utána hogy hogyan kelthetnéd fel a srác érdeklődését és ebből érzik hogy ők szálljanak le róla.
2015. szept. 12. 13:27
 3/5 anonim válasza:
Ertem mit mondasz es érzel én is voltam mar ilyen helyzetben. Szerintem minden eselyed megvan ra es szerintem jo ötlet ha elmondod neki 😊 es ne foglalkozz az ilyen ribikkel. Ha a srac tenyleg jo fej akkor egy kedves lany kell neki nem egy pincsi kutya aki mindenhol a nyakába liheg. Legy eros bátor nézz a szemébe es mondd el neki azt ami a szívedet nyomja. Sok sikert es remelem segitettem. 😊
2015. szept. 12. 13:28
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! :)

Úristen! Rengeteget segítettetek. Nem tudtam hogy mitcsináljak, és ez egy hatalmas segítség volt.

Köszönöm

2015. szept. 12. 14:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még válaszok :)
2015. szept. 12. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!