Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy szerezzem meg ezt a lányt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezzem meg ezt a lányt?

Figyelt kérdés
Tetszik egy 17 éves lány, én 16 vagyok és 9 hónap van köztünk. Csak köszönőviszonyban vagyunk jelenleg. Ugyanabba a gimnáziumba és kollégiumba járunk. Egyelőre csak azt szeretném elérni hogy sűrűbben beszéljünk és hogy azt hogy legyen közös témánk. Nagyon szép a lány, és hogy próbáljam elnyerni a figyelmét másfél éve elkezdtem kondizni és már van látható eredménye. Emellett inkább csendesebb, kicsit visszahúzódó típus vagyok. Nem vagyok egoista, de sokan jóképűnek tartanak. Az volt régen a tervem hogy jól kilököm magam és utána már csak tetszek neki valahogy. Csak most fingom sincs hogy csináljam tovább. Az ilyen "hívd el sétálni", "hívd el randira" és "dugd meg" válaszokat mellőzzétek légyszi, ezeket én tudom mikor kell :)

2015. szept. 11. 22:11
 1/5 anonim válasza:
Nincs olyan haverod,aki ismeri?Mert akkor ott kéne kezdeni :)
2015. szept. 11. 22:24
 2/5 anonim ***** válasza:
82%

Először is, ne kondizz.

Háhh, most nyilván félreértetted, csak azért mondtam, hogy ne kondizz, mert láthatóan csak azért csinálod, hogy legyen önbizalmad, amiből az írásod alapján nincsen sok.Fejben kéne rendezni a dolgokat és akkor nem azért kéne kondiba járnod, mert attól várod a csodát, hanem mert akkor te is tudod, hogy jó dolog foglalkozni magaddal és karban tartani a testedet, stb...Teljesen más érzés az utóbbival odamenni :) Most nem vagyok a legjobb formámban, de hidd el, eltudnám én ezt magyarázni sokkal érthetőbben is :)

Amúgy meg csak szimplán beszélgess vele, ismerd meg.Ha már most elkezdesz agyalni a későbbi dolgokon, akkor előbb vagy utóbb kifog alakulni benned egy idealizált kép róla és hogyha össze is jönne a dolog, akkor nem biztos, hogy konkrétan a lányba szeretnél bele, hanem lehet, hogy csak az általad elképzelt személybe, annak viszont csalódás lehet a vége.Tudom, ez még a nem olyan távoli jövő, de ettől függetlenül ennek a "bekezdésnek" az eleje a válaszom a kérdésedre.

2015. szept. 11. 22:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha ezt így folytatod és nem szólítod le, lassan testépítő leszel. Ne menj oda hozzá, ha úgy érzed még nem jött el az ideje. Végülis csak 1 esélyed van.
2015. szept. 12. 00:07
 4/5 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom hogy a lányok azt várják hogy a fiú lépjen... És ha te nem fogsz ő sem... Egyszerűen csak hívd el valahova, és ha nemet mond legalabb tovább tudsz majd lépni és nem fogsz ezen görcsölni... Legyél spontán és ne félj:)
2015. okt. 3. 07:30
 5/5 anonim válasza:
100%

Én ha a lány helyében lennék örülnék ha csak a folyosón mondjuk néha oda jönnél hozzám valami kis apróságról beszélgetni ami eszedbe jut. Bőven elég ha ezek a kis beszélgetések mondjuk olyan 5 percesek, sokszor csinálj ilyeneket és ha lehet akkor te mond h "na most mennem kell, majd még beszélünk" vagy valami kis laza lelépős szöveg, evvel biztosan felkeltenéd az érdeklődését, csak vigyázz h ne legyél túl nyomulós. Egy idő után meg tudod h őt mi érdekli jobban és a későbbiekben akkor egy olyan eseményre tudod elhívni ami neki is tetszene. A séta , fagyi szerintem nem a legjobb első randi, előbb meg kell ismerni a másikat különben nagyon kínos csendek is lehetnek. A lényeg h azt mutasd hogy magabiztos vagy és hogy barátként nyitsz felé legelső sorban, meg akarod ismerni, de lehetne több is belőle ha úgy gondolná. A jeleket meg majd neked kell levenned, de ez egy lassú folyamat. :) (ha komolyan vele szeretnél lenni). Érd el hogy beavasson olyanokba amiket nem sok mindenkinek mond el, ha meg van a bizalom akkor már a szerelem sincs messze.

Remélem érthető és segítettem. :D

17/L

2015. okt. 18. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!