Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzem meg ezt a lányt?
Először is, ne kondizz.
Háhh, most nyilván félreértetted, csak azért mondtam, hogy ne kondizz, mert láthatóan csak azért csinálod, hogy legyen önbizalmad, amiből az írásod alapján nincsen sok.Fejben kéne rendezni a dolgokat és akkor nem azért kéne kondiba járnod, mert attól várod a csodát, hanem mert akkor te is tudod, hogy jó dolog foglalkozni magaddal és karban tartani a testedet, stb...Teljesen más érzés az utóbbival odamenni :) Most nem vagyok a legjobb formámban, de hidd el, eltudnám én ezt magyarázni sokkal érthetőbben is :)
Amúgy meg csak szimplán beszélgess vele, ismerd meg.Ha már most elkezdesz agyalni a későbbi dolgokon, akkor előbb vagy utóbb kifog alakulni benned egy idealizált kép róla és hogyha össze is jönne a dolog, akkor nem biztos, hogy konkrétan a lányba szeretnél bele, hanem lehet, hogy csak az általad elképzelt személybe, annak viszont csalódás lehet a vége.Tudom, ez még a nem olyan távoli jövő, de ettől függetlenül ennek a "bekezdésnek" az eleje a válaszom a kérdésedre.
Én ha a lány helyében lennék örülnék ha csak a folyosón mondjuk néha oda jönnél hozzám valami kis apróságról beszélgetni ami eszedbe jut. Bőven elég ha ezek a kis beszélgetések mondjuk olyan 5 percesek, sokszor csinálj ilyeneket és ha lehet akkor te mond h "na most mennem kell, majd még beszélünk" vagy valami kis laza lelépős szöveg, evvel biztosan felkeltenéd az érdeklődését, csak vigyázz h ne legyél túl nyomulós. Egy idő után meg tudod h őt mi érdekli jobban és a későbbiekben akkor egy olyan eseményre tudod elhívni ami neki is tetszene. A séta , fagyi szerintem nem a legjobb első randi, előbb meg kell ismerni a másikat különben nagyon kínos csendek is lehetnek. A lényeg h azt mutasd hogy magabiztos vagy és hogy barátként nyitsz felé legelső sorban, meg akarod ismerni, de lehetne több is belőle ha úgy gondolná. A jeleket meg majd neked kell levenned, de ez egy lassú folyamat. :) (ha komolyan vele szeretnél lenni). Érd el hogy beavasson olyanokba amiket nem sok mindenkinek mond el, ha meg van a bizalom akkor már a szerelem sincs messze.
Remélem érthető és segítettem. :D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!