Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzem meg ezt a lányt?
Van egy 14 éves lány barátom. Nagyon jó viszonyunk van igaz pár hónapra nem találkoztunk személyesen,ritkán híbe-hóba írkáltunk 1-2 mondatot. Multhéten találkoztunk, igazábol egy pc játékot vittem neki, majd elkezdtünk nos, bírkózni. :) De tényleg csak martuk egymást, valami hülyeség miatt mert megdobtam egy plüss mackóval...lol.
Holnap megyek hozzá de most szeretnék a barátságnak véget vetni és egy sokkal szorosabb kapcsolatot teremteni egy csókkal. Ez a lány szórakozott,ügyetlen,gátlásos,romantikában semmi tapasztalata, és hihetetlenül gyönyörű. Borzalmasan szeretem de hogy tudnák előre jutni vele anélkül hogy megbántanám vagy megijeszteném?
adj neki aprobb jeleket es ha reagal rajuk akkor hajra ha meg nem akkor szerintem inkabb hagy el :)
de ez az en velemenyem mivel lany vagyok :)
Az a gond hogy ő egy arc puszira sem veszi a lapot...
Isten a tanúm már adtam neki pár ezret,meg ő is nekem.
Tényleg nincs más mint a csók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!