Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez hogy lehet? És mit csináljak?
Van egy fiú aki most nagyon megtetszett,nem tudom,hogy szerelem-e,de mindig rá gondolok..
Egyik ismerősömnek volt az osztálytársa,nem is nagyon vettem eddig észre,semleges volt számomra..
De most,hogy egy suliba kerültünk,nem tudom mért de nagyon megtetszett..
Velem ilyen még nem volt,azt hittem nem ilyen fajta vagyok,hanem az az első látásra szerelem..
Minden nap látom a suli miatt,ez a szerencsém..:)
Szemeződni is szoktunk,látszik hogy nem vagyok közömbös számára,ezért is jön be annyira..
És a szemeződésen kívül mit csináljak?
Nem volt még párkapcsolatom..:( :D
14/L
Mosolyogj rá sokat. Próbálj vele beszélgetni:"D És majd ő lép valamit erre..Légy magabiztos és kapjon tőled kimagasló figyelmet ne úgy viselkedj vele mint a többiekkel.Már ha tényleg komolyan gondolod!
Amúgy én is ebbe a helyzetbe vagyok ,hogy az egyik osztálytársamnak nem vagyok közömbös nekem se ő csak hát ugye házi nyúlra nem lövünk.. És ez így elég kellemetlen. Bár ahogy az írásodból kiveszem neked évfolyamtársad lehet vagy feletted járhat:) 14/L
Osztálytársat sose akartam,az tényleg kellemetlen,főleg szakítás után..
Felettem jár eggyel,a velem egykorúak olyan kicsinek tűnnek...
Azért mert beszari:'D
Pedig elég feltűnően nézett,nem is volt nehéz észrevenni,inkább már nem is néztem rá mert elég kínos lett volna..
De engem nem zavart:D
Előző vagyok.
Akkor Menj oda hozza vagy kérdezd meg tole hogy miert
bámul ennyire...ettol biztos zavarba jon:D Sok sikert!:)
Ui:Bocsi a helyesirasert, telorol írtam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!