Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Most lettem 9.-es, és van egy új osztálytársam. Hasonló az érdeklődési körünk, és jól kijövünk. Csak az osztály nagy része utálja, vagy legalább is nem szíveli. Én meg szívesen töltöm vele az időt, örülök ha foglalkozik velem, és sokat jár a fejemben. Beleszerettem volna? Viszont ölelésnél többet el sem tudok képzelni vele. Mit csináljak?2015. szept. 11. 00:02
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszodat kedves. Ilyenkor rájövök, hogy miért létezik óvszer.
2015. szept. 11. 19:33
3/4 anonim válasza:
hát, én ugyanígy szoktam lenni, hogy hiába vagyok vizuális, még ha akartam/akarom sem tudok elképzelni egy fiúval is bármit. Még a mostani barátommal sem. Attó függetlenül viszont jól megvagyunk.
Úgyhogy szerintem szedd össze magad, küldj neki jeleket és figyeld a reakcióit. Jobbat nem tudok. :)
4/4 anonim válasza:
Akkor öleld meg és lehet hogy jobb lesz ha van barátod/barátnőd akkor meg nem kéne nagyon foglalkoznod vele!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!