Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez bunkóság...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez bunkóság lenne? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy lány akivel szeretjük egymást és csak annyi a gond, hogy én már jártam a testvérével. Szerintetek mennyire ítélnének el az emberek emiatt?
2015. szept. 10. 21:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem lehetett egy komoly kapcsolat, ha ez a kerdes felmerul :D Ne haragudj, de szerintem ez nem normalis. Bar gondolom csak egy pozitiv megerositesre varsz, ha kepes voltal megszeretni.

De ha olyan valaszt kapsz hogy ez ciki akkor meg hagyod? Akkor nem lehet fontos.

2015. szept. 10. 21:42
 2/3 citromka1 válasza:
Szerintem ne foglalkozz mások véleményével. Ha szeretitek egymást, akkor ígyis-úgyis együtt lesztek, ez pedig csak kettőtökre tartozik.
2015. szept. 10. 21:46
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szívesen fogadom a teljesen őszinte válaszokat. Igazából nem volt túl komoly kapcsolat mert gyerekes volt nagyon!
2015. szept. 11. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!