Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki egy ideje tetszik nekem, csak ő idősebb és nem tud róla. Szeretnék tenni valamit, hogy felfigyeljen rám de nem tudom, hogy ilyen esetben mit kellene csinálnom. Ti mit csinálnátok? Légyszi segítsetek!

14/l

2015. szept. 10. 21:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha az idősebb alatt azt érted, hogy úgy 18, akkor hagyd... Nincs értelme
2015. szept. 10. 21:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Amikor en ennyi idos voltam nekem is egy idosebb srac tetszett :3 Kozolte velem hogy mivel en meg nem akarok szexelni ezert ez semmikepp sem mukodhet ^.^

Ennek ellenere, ha nem sokkal idosebb akkor probald meg, de csak ha tudod hogy nem akar csak kihasznalni vagy ilyesmi. Rairni barmikor ra lehet, barmilyen kis hulyeseg miatt... "lattam hogy kiraktal egy kepet.."stb. Utana pedig ha akartok megbeszeltek egy talalkozot :)

2015. szept. 10. 21:32
 3/4 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nem vagyunk ismerősök facebookon. Én nem szeretek bejelölni fiúkat de attól félek, hogy ha én nem teszek valamit semmi nem fog történni. Ha nem jelölöm be
2015. szept. 11. 07:28
 4/4 zeneforever válasza:
jelold be es beszelgessetek
2015. szept. 13. 12:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!