Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnátok leírni a csókot?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnátok leírni a csókot?

Figyelt kérdés
Sziasztok! :) Nagyon kiváncsi vagyok arra, hogy az emberek hogyan tudják kifejezni magukat ez ügyben. Arról lenne szó, hogy hogyan írjátok le részletesen a csókot? Mint pl.: erzékien ķözeledett felém... stb elörre is köszönöm a valaszokat:) 15/L
2015. szept. 9. 17:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Na ezt pl elég nehéz leírni, de az biztos hogy jó érzés :D
2015. szept. 9. 17:25
 2/2 anonim ***** válasza:
nyálas :D komolyabban nem igazán tudok nyilatkozni az ügyben, mert azt hiszem, hogy nem szerettem azt akivel csókolóztam (hosszú történet) így csak ennyi volt. Remélem azért lesz jobb is.
2015. szept. 9. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!