Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » A csajjal megvan beszélve,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajjal megvan beszélve, hogy van egy "kívánságom" akkor érdemes csókot kérni?

Figyelt kérdés

Van egy csak , akivel nemrég ismerkedtem meg. Párszor taliztunk már és sokat beszélünk facebookon is. Szerintem kölcsönös a szimpátia. Fogadtunk, nyertem, és a nyereményem egy "kívánság". Az a kérdés, hogy szerintetek megéri ezt egy csókra felhasználni? Mondjuk valami jó dumát kitalálok hozzá. Pl rámutaatok az ajkamra és egy cetlit oda adok neki, amire az van írva, hogy kiss me. Vagy szerintetek , ebben a helyzetben , hogy a legjobb felhasználni ? :)

15 évesek vagyunk.

2015. aug. 27. 05:21
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
Hááát... És ha nem kölcsönös a szimpátia?
2015. aug. 27. 06:16
 2/8 anonim válasza:
69%
Szerintem érdemes:D
2015. aug. 27. 07:35
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Jó ötlet:))) És gratulálok a nyertesnek. Valójában utána majd érzitek, mindketten nyertetek:)))
2015. aug. 27. 07:54
 4/8 anonim ***** válasza:
84%
Hát ez így béna szerintem ahogy te mondod...:D Én biztos, hogy szájrapuszit kérnék, és akkor látom hogy adja... És ha úgy adja, akkor egyből átcsaphat az egész csókolózásba! De csináld úgy ahogy te szeretnéd, hiszen veled szimpatizál, és nem velem! Sok sikert! ;)
2015. aug. 27. 08:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ha felajánlotta, hogy kívánhatsz tőle vmit, akkor valószínű, hogy ő is ilyesmire gondolt :)
2015. aug. 27. 13:21
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Már bocs de az a módszer nagyon béna:D

Inkább csak mondj annyit hogy, "megvan a kívánság" és csókold meg... Vagy találj ki valami mást!

De semmiképp ne cetlizz...

2015. aug. 27. 13:41
 7/8 A kérdező kommentje:

jó, ezt csal így kitaláltam a cetlizést :D énis szájrapuszizásra gondoltam, mert ha azt ad, akkor a csók már sima :D és mégse annyira ciki, hogy nem ad egy puszit, minthogy elhuzza a fejét , mikor lesmárnám :D

De ezt még kitalálom hogy legyen :D Köszi a válaszokat :D

2015. aug. 27. 18:46
 8/8 anonim válasza:
Szerintem egyszer mikor kettesben lesztek [közel egymáshoz] csak annyit mondj hogy beváltom a kívánságom ,és szenvedélyesen csókd meg! Hidd el, ez a legtöbb lánynak bejön!
2016. jún. 15. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!