Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová érdemes elhívni egy lányt?
Figyelt kérdés
A lány közel lakik hozzám, osztálytársak is voltunk, csak nemrég ellballagtunk az általános iskolából. A lány nagyon nagyon szépséges, és jó társaságot nyújt. Együtt mindig jól szórakoztunk, és amikor együtt mentünk haza, sokat beszélgettünk és nevettünk. Már ballagás előtt kitaláltam, hogy nyár elején elhívom fagyizni vagy sétálni, de kíváncsi lennék, hogy milyen lehetőségek vannak még, hátha van jobb.
15/f
2015. jún. 25. 23:55
1/6 anonim válasza:
Park!
Sétálós beszélgetős helyre vidd.
Moziba semmiképp!
Sok sikert. 😏
2/6 anonim válasza:
Hogy hova hivd el az agyba du**ni
4/6 anonim válasza:
Végre valaki, aki nem csak megdugni akarja a lányokat. Istenem, mit meg nem adnék azért, hogy valaki engem akarjon elvinni randira... Szerintem bárminek örülne, de mondjuk cukrászdába, vidámparkba, moziba, strandra is elvihetnéd. 15/l
5/6 anonim válasza:
ez a parkos hülyeség meg failul is elsűlhet ha kifogysz a témából csak ugy csendbe mentek egymás mellett elég ciki, moziba legalább tudtok beszélgetni, előtte,odamenet, ha nincs téma meg a film után arról.
6/6 anonim válasza:
Velem is volt ilyen, hogy felhívtam, én elmentem érte, és kimentem vele futni :D Tavaly egész nyáron eggyütt futottunk, minden nap este 1-2 órát. És beszélgettünk is közben :D Tudom, futni nem a legjobb, úgy hogyha beszélünk közben, de egy idő után megszoktuk, és nem okozott gondot :D A végére már nem tudtunk beszélni, de mindig vidtünk egy plédet, futás után leültünk, ledőltünk rá, és ott dumáltunk még, meg lihegtünk. Nekem ez egy féléves szerelem kezdetét jelentette, igaz hogy csúnya vége lett, de az személyes ügy. Szóval a futást nagyon ajánlom :D Egézséges, és még összehozó is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!