Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudok szerelmes lenni.!?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok szerelmes lenni.!?

Figyelt kérdés

Lassan átlépek a "felnőttkor világába" és úgy gondolom már meg kellett volna történnie. Elég bonyolult személyiség vagyok, akit kicsit is kíváncsi annak esetleg kifejthetem amiről hallani szeretne. :)

Azért is nem értem miért van ez, mert társasági ember vagyok, akit rengeteg minden leköt és imád bulizni. Szval olyan, hogy ismerkedési lehetőség megvan.

2015. szept. 9. 16:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Fel a fejjel én is 25 voltam mikor megtaláltam az igazit :-D
2015. szept. 9. 16:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Na de az nem fer másokkal szemben. :D
2015. szept. 9. 16:36
 3/5 anonim ***** válasza:
A környezetemben fű-fa-virág szerelmes én meg itt vagyok, hogy még csak nem is tetszik senki. Az életvitelem miatt mondjuk nekem nehezebb bulizni járni de ez szerintem nem kifogás. Vannak ilyen emberek rajtad kívül, ne aggódj :D De nem hiszem, hogy bármiről is lemaradnék, van még időm. Egyszer csak összejön a dolog majd valakivel. :D 16/L
2015. szept. 9. 17:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Biztos az a bajom, hogy kitaláltam ez milyen igazságtalanság.. Mikor utálom az igazságtalanságot. :D Na majd kiheverem. :D
2015. szept. 9. 17:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Hát az élet szívás :D De majd lesz valahogy. Amúgy írhatsz arról a nagyon bonyolult személyiségedről ha szeretnél :D
2015. szept. 9. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!