Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit kéne hinnem? Szerelmes belém vagy nem? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Van egy fiú, teljes szívemből utálom. Ő is engem. Megtudta kibe vagyok szerelmes, és elmondta neki. Írtam egy sms-t annak akibe szerelmes vagyok, hogy jó lenne ezt az egészet megbeszélni, azt írta, hogy oké. De azóta 2 nap telt el, és mg mindig nem beszéltem vele. Egy suliba járunnk, évfolyamtársam, de előtte négy évig oszt. társak voltunk, csak egy 8 évfolyamos gimibe vettek minket fel. ha néha rámnéz, tök zavartnak tűnik, még az ablakból is engem figyelt, amikor udvaron voltam. Szerintetek mit csináljak? Szerintem ő magától úgysem közeledne. Mit kéne tennem???? Bocsi, ha rossz kategóriába soroltam 12/L2015. szept. 8. 17:29
1/4 anonim válasza:
Jó kategóriába írtál.. Mindenesetre szinte biztos, hogy nem fog odamenni hozzád, hogy "Szia! Akkor megbeszéljük?". Te akartál beszélni vele, neked kell odamenned hozzá. Bár maga a kérdés nem értelmes.. Simán lehet, hogy szerelmes beléd, de az is hogy nem.. Az hogy nem megy oda hozzád ezzel, az nem azt jelenti hogy nem szerelmes beléd.. De ha odamegy, az sem azt jelenti hogy szerelmes beléd.. De egyébként mit ajartál megbeszélni vele? Tetszik neked. Mrgtudta.. Mit beszélhettek ezen? ;)
2/4 A kérdező kommentje:
Igazából elfelelejtettem írni, hogy nem csak vele, hanem a bunkó fiúval is akartam beszélni az egészet. Hogy mit? Azt inkább hagyjuk monott pár személyes dolgot. És engem érdekel a srác véleménye is.
2015. szept. 8. 18:31
3/4 A kérdező kommentje:
Egyébként a bunkó fiú azt mondta, volt belém szerelmes.
2015. szept. 8. 18:32
4/4 A kérdező kommentje:
Nem a bunkó volt belém zúgva... :D
2015. szept. 9. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!