Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szeret csak nem valja be magának?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret csak nem valja be magának?

Figyelt kérdés

Megismertem egy fiút a suliból, nagyon tetszett elsőre, elkezdtünk beszélgetni, suliból a buszra együtt jártunk. Megcsókolt többször is, fogta a kezemet. Ha a barátai szembe jöttek sem vette el a kezét hanem csak erősebben fogta mintha büszke lenne rá hogy velem van. egyszer csak azt mondja nekem hogy nem érez irántam semmit. Azért csókolt meg hogy tudja elindít e benne valamit, de nem. Mind ez egy héten belül, de én nagyon belészerettem. Köpni, nyelni nem tudtam, nem hogy megszólalni. Amikor befejezte csak elfordultam tőle mert nem akartam hogy lássa hogy sírok. Akkor kiment. Az osztálytársai mondták hogy egész nap sírt vagy rossz kedve volt. Miért sírt ha nem érez irántam semmit??? Segítsetek..

16,5/L.. ő 17/F

2015. szept. 9. 00:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Mert kedvelt teged De nem volt beled szerelmes viszont fajt neki,hogy megbantott es,hogy miatta lettel boldogtalan.

18/L

2015. szept. 9. 01:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Mert a gonosz Baál tartja fogságban a lelkét, és azonnal elkárhozik aki iránt szerelmet kezd érezni. Rettegve attól, hogy te is Baál markába kerülsz, inkább a magányos életet választja - az örökkévalóságig. Csak az törheti meg az átkot, aki hét béka vérét issza meg a napforduló utáni holdtöltekor, majd csókkal bizonyítja igaz szerelmét. De vigyázz, kicsilány, az gonosz erői mindenhol utat állják majd! Ja, és ne feledd, hogy mikor érik a szilva!

Üdv

Zod, a hatalmasságos

2015. szept. 9. 12:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak azt mondta neked hogy nem szeret mert lehet hogy hamarosan elköltözik vagy valami más jött közbe, akár még az is lehet hogy valami betegsége van. Kevés esélyt látok arra hogy nem volt beléd igazán szerelmes mert fiúk nem szoktak ilyen helyzet miatt egész nap sírni. 17/f
2015. szept. 9. 15:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom a választ.

De ha csak úgy hagyod, hogy "idegenek" megcsókoljanak meg megfogják a kezed, akkor beállnék én is a sorba. Legyen már benned annyi tartás, hogy ilyeneket csak a barátodnak engedsz...

2015. szept. 9. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!