Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem ismeri be maganak h szeret? Egyatalan szeret?
Figyelt kérdés
Par honapja szakitottunk a baratommal. Nagyon nehezen tudtam tul tenni magam rajta,de vegulis sikerult..eddig. Mostanaban mindig megkeres,hogy vagyok. Mindenet nekem mondja el. Nagyon sokat talalkozunk. A barataink nem is ertik most mi is van. Oszinten en sem. Ha nem erdeklodom iranta Nagyon kiakad. A baratainknak azt mondja h." Nagyon Nagyon Nagyon jo baratok vagyunk. Nekem mond el mindent. Nagyon ragaszkodik hozzam nem tudja miert. Es h nagyon boldog h joban vagyunk." Szerintem tobbrol van szo nala mint baratsagrol..normalis esetben nincs ez igy. Hogyan vezethetnem ra erre? (Sajnos meg szeretem es boldog lennek ha ezt beismerne)2013. nov. 11. 15:30
1/4 anonim válasza:
Azért egy szakítás elég erős kötelék nem? Nem könnyű megszakítani... Hát ne mondd el neki, ha nem vagy rá kíváncsi. Őszinte barátság (bár nem példátlan) nem valószínű, hogy újra lesz köztetek.
2/4 anonim válasza:
"Sajnos meg szeretem es boldog lennek ha ezt beismerne"
Ezt mond neki is.
3/4 libamájaskrumpli válasza:
Tessék rendelheted is. Szívesen hogy segítettem. Ja, a barátoddal kapcsolatban pedig: nem akarod felvenni a már szennyesbe dobott ruhát igaz? Ha érted mire célzok.
4/4 anonim válasza:
Mély szeretté alakult benne az érzés.
Nem hiszem, hogy ismét szerelemként lobbanna fel. Boldog, hogy ilyen jó barátságban szerethetitek egymást a továbbiakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!