Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Belevágnátok egy távkapcsolatb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belevágnátok egy távkapcsolatba így? 18/L

Figyelt kérdés
Az ország másik felén élne az illető(20 éves),de szeretitek egymást,jól elvagytok, viszont nem akarsz távol lenni tőle és nem bírod a távolságot.
2015. szept. 6. 18:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Nehéz döntés előtt állsz.

Nekem a távkapcsolat úgy jött ,hogy már előtte 8 hónapja együtt voltunk . Elment dolgozni 2 hónapra , 1 hét után dobott.

Mai napig nem tudok túllépni rajta (most történt nyáron) , de ha a jó oldalát nézem , legalább ilyenbe is volt részem.

Legközelebb biztos nem kezdenék bele egyébként , de ez az én véleményem.

18/F

2015. szept. 6. 18:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem. Mi a párommal 1 óra autóútra lakunk egymástól. Így is nehéz. Pedig mindkettőnknek van autója, ahogy engedi a munkánk mindig megyünk egymáshoz. De nehéz, hogy nem lehetünk mindig együtt.
2015. szept. 6. 19:06
 3/4 anonim ***** válasza:

HÁt ha szeretném biztos belemennék,de szerintem nem birnám tul sokáig..

16/f

2015. szept. 6. 20:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát, nekem eddig bejött. Igaz, nem az ország másik felén lakik, csak a közrpén, ami 250km ide és hát az elég sok.

Nekem anya azt mondta mindig, hogy az igazi szerelem olyan, hogy nem bírsz ki nélküle egy percet sem és a másik nélkül nem látod semminek semmi értelmét és ebben igaza is van. Viszont ha tényleg szeretitek egymást. Ha az, ami köztetek van igazi, akkor nincs semmi akadálya, mert "a szerelem minden távolságot kibír".

Őszintén szólva még magamat is megleptem, mert nagyon is ragaszkodó típus vagyok. És tudom milyen vagyok, ha szerelmes vagyok. És most is ez van. De nem szimplán szerelmes vagyok. Amit érzek, az annál jóval több és 250km az tényleg sok, de ezt a távolságot nap, mint nap egyre kisebbnek érzem.

2barátom volt előtte. Az első, 20km-re lakik tőlem, de a nagyszülei csak 5-re, ami nem vészes. A második 15km-re lakik tőlem . És mindkettejüknél az a távolság vészesen nagynak tűnt. Pedig még egy suliba is jártam mindkettővel. A másodikkal még most is.

Szóval azt akarom mondani, hogy nem mindig a távolság a fontos. Hanem a kötelék, a szerelem ami köztetek van, ami bennetek lángol. Elég erős-e ahhoz, hogy kitartson.

Így utólag bocsi, ha kicsit összekuszáltam, de remélem érted és tudtam segíteni.:)

2015. szept. 6. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!