Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti belemenétek egy olyan távkapcsolatba, ami érdekkapcsolat?
Az az értelme az ő szemszögéből, hogy napiszinten foglalkozik,érdeklődik valaki iránta,azaz oldja a magányát és elmondhatja a környezetének is, hogy van barátnője,akit egy évben lobogtathat maga mellett 2x 3x.
Nekem meg a találkozások megfelelőek.
Ez így nyersen leírva nem hangzik túl romantikusan, de a jelenlegi helyezet sajnos ennyi és nem több, pedig én szívesen csinálnék mindent úgy, hogy majd egyszer összeérjenek a szálak, de egyedül nehéz..
2# es Néha én is elhitetem saját magammal, hogy lehet belőle valami, aztán rájövök, hogy icipici esély van csak rá.
Most is úgy vegyok vele, hogy csináljam? Ne csináljam? Ezért is tettem fel a kérdést.
Én ilyenbe nem mennék bele. Ugyan még távkapcsolatom nem volt soha, de olyan lányhoz már volt szerencsém, aki eléggé belém volt habarodva és számomra sem volt teljesen közömbös; viszont 300 km-re lakik tőlem. Egyszerűen szar volt az, hogy nem tudtunk találkozni, így nem is erőltettem nagyon a dolgot.
Inkább a helyedben is keresnék valakit, aki közel lakik. Több értelme van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!