Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ettől még lehet belém szerelmes?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ettől még lehet belém szerelmes?

Figyelt kérdés
Az egyik barátnőm pasija beszélt az én barátommal,akivel alakul köztünk valami, azaz sokat beszélgetünk, találkozunk,érzem,hogy tetszem neki. A barátnőm tegnap elmondta,hogy miket mondott a pasijának az én pasijelöltem,mivel nagy haverok.Azt mondta, hogy szeret engem,és úgy érzi, én is vonzódom hozzá,meg hogy hosszú távú kapcsolatot szeretne velem, személyesen szeretne megkérni,hogy járjak vele.Viszont arra a kérdésre, hogy mit csinálnánk együtt ezt válaszolta:szex,szex,szex.Azt is mondta a barátnőm pasijának, hogy szép vagyok meg kedves.A srác három évvel idősebb nálam, ő most 19.Jövő héten is talizni hívott.Szerintetek szerelmes is belém, vagy csak ,,azt"akarja?
2015. szept. 6. 15:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem fekszel le vele 2-3 hónapig , akkor majd kiderül .
2015. szept. 6. 15:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy szerelmes beléd, de inkább "azt" akarja.

ez a ":szex,szex,szex." válasz annyira primitív, hogy jobbat ki sem lehetett volna találni...

2015. szept. 6. 16:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet csak adni akarta a meno sracot.De azert ha ossze is jossz vele minimum harom honapig en nem engednek semmit ha ilyeneket mondott.Megbeszelhetned vele de gondolom ugyis azt kamuzna,hogy csak viccelt es nem komoly amit mondott.
2015. szept. 6. 16:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Persze, lehet.

Szerelmes ember is szeret szexelni, a ketto nem zarja ki egymast.

De igaza van az elottem levoknek, 2-3 honapig en se csinalnek vele semmit, abbol egybol kiderul,

2015. szept. 6. 16:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Én tudnék várni akár fél évet is, de ha lefekszünk aztán nem otthagynám, hanem az sokkal erősebbé tenné az érzéseim iránta.
2015. szept. 6. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!