Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok?
Nem éreztem még ilyet. Eddig, ha megtetszett valaki, mindig csak arra gondoltam, hogy 'ú, de jó lehet vele szexelni'. De most az ölelése is felérne egy orgazmussal. Hozzá akarok bújni. Hogy úgy érezzem, mintha otthon lennék. Hogy abban a pillanatban nem tőrténhet semmi, mert itt van. Mellettem. Együtt akarok vele nevetni, megvígasztalni, ha szomorú. Együtt hülyéskedni, és komoly dolgokról beszélni. Meg akarom csókolni, érezni, ahogy magához húz, ahogy átölel. Fogni akarom a kezét, és soha sem akarom elengedni. Együtt akarok aludni vele: érezni a bőrét a bőrömön, hallgatni a légzését. Szeretkezés után egymás karjában elaludni.
15/L
Az vagy, tényleg.
Aki nem szerelmes az nem gondol ilyet, hogy: 'ú, de jó lehet vele szexelni'
Az csak azt mondja, hogy helyes pasi, rendes srác, félév múlva talán lefekszem vele.
Amúgy nagyon szépen megfogalmaztad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!