Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok?

Figyelt kérdés

Nem éreztem még ilyet. Eddig, ha megtetszett valaki, mindig csak arra gondoltam, hogy 'ú, de jó lehet vele szexelni'. De most az ölelése is felérne egy orgazmussal. Hozzá akarok bújni. Hogy úgy érezzem, mintha otthon lennék. Hogy abban a pillanatban nem tőrténhet semmi, mert itt van. Mellettem. Együtt akarok vele nevetni, megvígasztalni, ha szomorú. Együtt hülyéskedni, és komoly dolgokról beszélni. Meg akarom csókolni, érezni, ahogy magához húz, ahogy átölel. Fogni akarom a kezét, és soha sem akarom elengedni. Együtt akarok aludni vele: érezni a bőrét a bőrömön, hallgatni a légzését. Szeretkezés után egymás karjában elaludni.

15/L

2015. szept. 6. 12:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Hat azt nkd kell erezni h szerelmes v...
2015. szept. 6. 12:15
 2/9 A kérdező kommentje:
De még sosem voltam szerelmes, ezért nem tudom milyen érzés😢
2015. szept. 6. 12:16
 3/9 anonim ***** válasza:

Az vagy, tényleg.

Aki nem szerelmes az nem gondol ilyet, hogy: 'ú, de jó lehet vele szexelni'

Az csak azt mondja, hogy helyes pasi, rendes srác, félév múlva talán lefekszem vele.

Amúgy nagyon szépen megfogalmaztad.

2015. szept. 6. 12:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez szerelem, hacsak nem hirtelen fellángolás. Mióta akarod?
2015. szept. 6. 12:31
 5/9 A kérdező kommentje:
4 éve tetszett meg, de egyre erősebb érzelmeket táplálok iránta. (Még mielőtt valaki leszólni, igen, beszltünk már)
2015. szept. 6. 12:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerelmes vagy.
2015. szept. 6. 13:02
 7/9 anonim ***** válasza:
És ő hány éves? Illetve honnan ismered?
2015. szept. 6. 21:15
 8/9 A kérdező kommentje:
Ő 17. Egyel felettem jár az iskolában😃
2015. szept. 7. 17:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Akkor Téves 😅. Amúgy igen szerelmes vagy.
2015. szept. 8. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!