Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírok felejteni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
lány szereti fiút. fiú nem szereti lányt. fiú elmegy. lány egyedül marad. lány magányos és szomorú. lány nem bírja fiút elfelejteni. lány=én2015. szept. 4. 19:59
2/7 anonim válasza:
Én sem bírok, bár nekem még nagyon friss.
22/F
3/7 anonim válasza:
Majd elmúlik. Gondolj arra, hogy milyen érzéstelenül viselkedett, amikor otthagyott.:)
4/7 anonim válasza:
Van,amelyik mindig megmarad,csak tompul és a végén rájössz,hogy annyira nem is volt jó. Amúgy meg gondolj arra,hogy egy idióta volt és lehet,hogy sokkal jobban jártál,hogy elment :)
5/7 anonim válasza:
Ha nem szeret nem érdemli meg hogy rágondolj,akkor őt nem neked teremtette az ég ,keres mást,ne pazarold rá az időd!
6/7 anonim válasza:
Ha nem törődik veled, meg se érdemel!:) Csinálj olyat amit szeretsz, olvass, sportolj, olyasmit ami közben arra koncentrálsz amit csinálsz!:) Hú de jól megfogalmaztam... szóval mondjuk menj el futni, olvass egy jó könyvet, esetleg nézz filmet, sorozatot!:) Csinálj valami finom ebédet/vacsorát:) S egy idő után amikor már úgy érzed készen állsz rá, kezdj el ismerkedni!:) Jaj és mielőtt elfelejteném, legyél a barátaiddal, beszélgessetek:) Minden jót!:)
16/F
7/7 A kérdező kommentje:
Igen ezeket kell csinálnom. Köszi mindenkinek!
2015. szept. 5. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!