Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van az oszályban egy lány aki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van az oszályban egy lány aki nekem tetszik, de nem tudom ez viszonozva van-e?

Figyelt kérdés
Még gólyatábor után hazakísértem ahol ha csak 2 másodpercre is, de úgy néztünk egymásra, hogy azt hittem már nyert ügyem van. Most viszont 1 hét mulva ugye megy a suli nem mutat nekem "jeleket". Én sokszor próbálok vele beszélgetni, de van egy nem túl szimpatikus barátnője aki szeret ennek keresztbe tenni. Mikor mégis sikerül, akkor is csak úgy beszél velem, mint egy haverral. Nem merek tőből rákérezni érez-e valamit, mert félek hogy elrontok vele mindent. Sosem előtte rendesen barátnőm, ezért nem szeretném ezt elrontani. Mit tegyek? 15/f

2015. szept. 4. 17:12
 1/2 anonim válasza:
abban igazad van, hogy nem szabad anélkül belemenni, hogy biztos érez-e valamit. De általánosságban a lányok sosem nyitnak, csak magukba fordulva beszélnek ilyenekről, meg néha próbálnak közeledni. Neked kell nyitnod, mert ő nem hiszem, hogy fog, akármit érez. 14/L
2015. szept. 4. 17:41
 2/2 anonim válasza:
Célozgass a dologra. Észre fogod venni, ha viszonozza.
2015. szept. 4. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!