Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi legyen? LENT

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi legyen? LENT

Figyelt kérdés

Most mentem 9.-be.Van egy 11.-es fiú akivel régebben leveleztem facebookon és tetszik, de nem mondtam el neki. (Nem is akarom)

Igazából csak ismetkedni szeretnék vele.Mit tegyek? Félek odamenni beszélni vele és facebookon elég gáz lenne mivel egy suliba járunk.Hogy ismerjem meg?Vagy ,hogy csináljam meg azt, hogy odajöjjön hozzám? (Az jobb lenne)

Anya szerint gáz lenne ha rámásznék és beszélnék vele és szerintem is.

2015. szept. 4. 14:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Miert lenne gaz ha odamennel es mondanad neki, h szeretnel vele beszelgetni? *-* Azt kellene csinalnod pedig...
2015. szept. 4. 14:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Vagy te mész oda vagy elmész mellette a folyosón és köszönsz neki + mosolyogsz aztán lehet pár nap múlva felkeres.
2015. szept. 4. 14:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Hívd fel magadra a figyelmét, aztán vagy teszi a dolgát, vagy nem :D Bár ma már az utóbbi a gyakoribb eset...
2015. szept. 4. 14:43
 4/5 A kérdező kommentje:
#3 hogy? :"o a figyelmét, hogy keltsem fel? :)
2015. szept. 4. 14:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Köszönj rá és mosolyogj.
2015. szept. 4. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!