Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez miért lehet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért lehet?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik. Szoktunk beszélgetni facebookon. Csak van valami amit nem értek van hogy egy egész napot át tudok vele beszélgetni de van hogy visza se ír. Meg akarom neki mondani hogy tetszik csak addig nem amig nem vagyok benne biztos hogy megéri.
2015. szept. 4. 11:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Velem egy fiú csinálta ugyanezt. Én inkább megszakítottam vele a kapcsolatot. Egész egyszerűen nem klappolt valami...
2015. szept. 4. 11:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Megmondod neki-ha te is tetszel neki/nyersz

Megmondod neki-nem tetszel neki/no és akkor mi van? Nem fog összedőlni a világ!! Nem kell ekkora problémát csinálni belőle!! Ha valaki tényleg ennyire tetszik,akkor meg kell neki mondani.. Vagy amíg te bizonytalankodsz,más "elviszi" aztán csak pislogsz.. Ha meg elutasít.. Vodka van..

22F

2015. szept. 4. 11:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Gondolom, nem minden nap ér rá ugyanannyira. Meg unalmas is lenne, ha minden nap sokat beszélnétek.
2015. szept. 4. 11:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!