Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lehet így barátnőm? 18f

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet így barátnőm? 18f

Figyelt kérdés
Nem tudok barátkozni nagy társaságban,egyszerűen ha beszélnem kell több ember előtt beparázok,így meg se szólalok,és így rögtön már az első véleményük rólam negativ,de ha 2 esben kell lenni valakivel már egyből jobb,szóval ha egy társaságban vagyok képtelen lennék barátnőt szerezni mivel zavarban vagyok és így inkább nem beszélek,így a csaj előtt is leégetném magam.Nem tudom miért de már kiskorom óta vannak ilyen gondjaim és nem tudom orvosolni,sokat járok ki,nem gépezek túl sokat,vannak barátaim,lány barátom nincs mert szerintem nálam a fiú-lány barátság nem is működne..Na meg az hogy a mi társaságunkba egy csaj sincs,és ahova járunk ismeretlen emberek vannak és úgy kell odamenjünk ismerkedni velük.Nem vagyok rossz ember talán ez az egyetlen negatív tulajdonságom,és sokan megítélnek emiatt,közben meg nem is ismernek valójában :/ Van esélyem így barátnőt szerezni? Akinek van türelme és segítene rajtam nagyon megköszönném
2015. szept. 3. 21:14
 1/4 anonim ***** válasza:

persze hogy van, mindenkinek van állítólag

főleg hogyha kettesben megy, nem 5 ember előtt kell összemelegedni egy csajjal

2015. szept. 3. 21:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezzel semmi gond sincs :) majd fogsz találni egy olyan lányt, aki miatt hajlandó leszel a társasággal megbarátkozni és le tudod küzdeni azt hogy zavarba vagy :)
2015. szept. 3. 22:53
 3/4 anonim válasza:
Én lány vagyok és általában én is cssk hallgatok ha beszélnek a többiek. De van egy két kivételes alkalom amikor jár a szám és nem vagyok ideges meg ilyesmi, miközben amugy meg az vagyok. Na mindegy, szerintem ha felhozol jo témát ötletet, vagy bármi jot, akkor meghallgatnak és igy a lány is azt fogja gondolni, hogy keveset beszélsz, de ha beszélsz akkor is jókat. :D
2015. szept. 4. 17:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Hogy ne lenne esélyed így is. Akik emiatt megítélnek, azok meg sem érdemelnek. Igazábol próbálj laza lenni, ha esetleg leégsz, nevess te is, meg hasonlók...gúd lák
2015. okt. 12. 00:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!