Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most mit csináljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki ma azt mondta hogy:Szeretlek.Az az Egy bökkenő hogy a legjobb barátnőm volt pasija.De nekem is eléggé tetszik.Még nem lépett semmit.

Viszont ma suli után kint ültünk a suli elött.Egyik haverja mondta hogy szeretlek.Én mondtam hogy oké.Erre ránéz a fiúra és azt mondja:Á nem meghagyom neked:)

A srác mosolyogva bolintott.Én is elmosolyodtam.

Mire megszólal a haverja:Nézd má!Nem is tiltakozik:P

Bocsi ha nem értitek csak nemtudtam hogy leírni:)

A kérdésem az lenne hogy most mit csináljak?:D

A barátnőm helyében ti mit tennétek??

Válaszokat előre is köszike:)

2015. szept. 2. 16:10
 1/5 anonim ***** válasza:
beszélj a barátnőddel őszintén,mondd el neki egy az egyben..ha tényleg jó barátnőd,nem lesz mérges,sőt talán örülni is fog,ha összejön neked,és boldog leszel!
2015. szept. 2. 16:15
 2/5 A kérdező kommentje:
De nagyon félek hogy megharakszik:(
2015. szept. 2. 16:21
 3/5 anonim válasza:
Ha szeret a barátnőd, akkor támogatni fog.
2015. szept. 7. 18:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Mondd el barátnődnek!

Nekem volt egy ilyesmi történetem úgy hogy én voltam a barátnő. Nem mondta el időben. Nagyon rosszul esett ez miatt, de aztán megbeszéltük... Ha tényleg jó barátnők vagytok ő is bele fog egyezni.

2015. szept. 7. 18:59
 5/5 anonim ***** válasza:
A barátnődet megd..gnám..
2015. szept. 7. 20:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!