Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy fiú aki tetszik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú aki tetszik (nagyon),3évvel idösebb. mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki tetszik,de nem iazán szoktunk beszélni, de biztos hogy nem tetszek neki,mert nem vagyok az a fajta lány,aki szép(szerintem),és nem vagyok túl vékony.

Szerintetek érdemes beszélni vele,vagy hagyjam a fenébe?

2015. szept. 1. 17:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Mintha a nem tudom hány hónappal ezelőtti önmagam lennél. :D Honnan ismeritek egymást? :) Szerintem beszélj vele! :) Amúgy a nem túl vékony mit jelent? Írd le privibe ha gondolod. Lehet csak te gondolod azt magadról, hogy nem vagy az de lehet, hogy vékony vagy csak testképzavarod van. 13/L
2015. szept. 1. 18:02
 2/4 anonim válasza:
Szia szerintem a korkülömbség nem sok és nyugotan beszéj vele és ne néz le önmagad lehet hogy azt gondolod hogy ugyse jövök be neki holot lehet hogy pont te jösz be neki meg ez a mondat hogy nem vagy szép minden lány szép mindenkinek van egy egyfajta szépsége ami van akinek bejön és van akinek ja és ha nagyon teccik és nics barátnölye akor szabad a pálya :) bocs ha nem irtam helyesen
2015. szept. 1. 18:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Kösz a segitséget
2015. szept. 1. 18:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Szeretik a fiúk a fiatal puncikat, egy próbát megér.
2015. szept. 1. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!