Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú aki tetszik (az öcsém edzője) de 6 évvel idősebb nálam. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Viszont nagyon belezugtam és nem tudom hogy ő érez-e valamit irántam... amikor megyek öcsémért mindig mosolyog meg köszön, és sokszor észreveszem hogy engem néz, meg már messziről integetni szokott mosolyogva,viszont beszélgetni nem igazán szoktunk. és multkor különösen fura volt, mert nem a megszokott helyen volt az edzésük és engem oda rendelt az adott helyre, hogy oda menjek öcsémért, viszont a többieket visszavitték a termükhöz, igy csak 3asba sétáltunk... totál belezugtam és nem tudom hogy hogyan közelithetnék, mivel félős vagyok...és hogy van-e értelme...2015. aug. 25. 15:19
1/4 anonim válasza:
"Szerelemben , háborúban mindent lehet!"
6 év , naés? Nekem egy olyas valaki jön be , aki 20 évvel idősebb tőlem.
A szerelem nem korhoz kötött.Beszélgess vele , aztán majd úgyis rájössz hogy érez-e valamit irántad.
2/4 A kérdező kommentje:
szerintem sem sok a hat év...viszont van olyan barátom aki szerint most sok... mivel én 16 vagyok ő meg 22... és nem tudom hogy mit tudnék vele beszélgetni?...
2015. aug. 25. 15:25
3/4 anonim válasza:
Ha edzi az öcsédet, akkor nyilván sportol valamit. Kérdezgesd arról! Ha egy fiú lelkesedik valamiért, akkor általában hosszan el tud róla dumálni. Aztán átterelitek a szót más témára, ha érdemes.
Én is 16 vagyok, sztem teljesen oké a hat év, ha ő is kedvel
4/4 anonim válasza:
nem sok, de az hogy köszön, szerintem teljesen alap dolog. Szerintem belemagyarázod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!