Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FONTOS h idén szerezzek egy barátot, na de hogyan? Ötletek?
Szóval, van egy olyan problémám, h ki fogok költözni egy másik országba anyukámmal, de nem szeretnék, csak nem akartam anno megbántani, így persze ő és a férje már építik a jövendőbeli szobámat, és nyárra el is fog készülni. Nemet így már nem mondhatok a költözésre, DE.
Most kezdem a gimit, és arra gondoltam, h ha lenne egy barátom, talán húzhatnám az időt, elvégre nem akarnám itt hagyni. Természetesen nem azt kérem, h ajánljatok embereket nekem onnan, ahol én lakom, csupán annyit, h ha lesz egy fiú, aki majd tetszeni fog, hogyan adjam ezt tudtára? Van valakinek valami jól bevált módszere?
Előre is köszi. :)
U.i.: Mielőtt kommentelnétek, h ribi vagyok, elmondanám, h még soha nem volt barátom és nem egyéjszakás kalandból szeretnék kapcsolatot vagy ilyesmi (17 éves koromig szűz szeretnék maradni).
L/15
Merre laksz?
Irhatsz privátot
15/f
Köszi a válaszokat. :)
Először is, NEM kihasználni szeretném az adott fiút, mert nekem ez a "terv" csak olyannal menne, akivel tényleg szeretnék kapcsolatot.
Másodszor pedig, anyukámat nem tudnám rávenni a maradásra ezzel, de engem megértene - bátyám is azért marad, mert van barátnője (bár neki több éve, de értitek).
De azért köszi még egyszer. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!