Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy fiú, és miatta összetört a szívem. Megnyugtattok? (lent a sztori)
Hat figyelj lehet rad is gondolhatott,bar ez nem valoszinu
.Viszont sok fiu letezik meg,1 miatt nemszakad ossze a cilag
Mond meg neki, hogy te csak haverkodni akarsz és nem pedig dugni.
Legalábbis én ezt tenném. Persze normálisan megfogalmazva :D
én ezt a fiú szemszögéböl éltem át
volt egy lány barátom (1 évvel fiatalabb nálam) akivel többször is találkoztunk mint barátok meg naponta beszeltünk facebookon de én egy másik lányba lettem szerelmes
majd kiderült hogy a barátom aki fiatalabb nálam szerelmes belém és ő megtudta hogy másba vagyok szerelmes
azzal lett vége hogy volt egy nagy vitánk és utánna 3-4 hónapig nem beszéltünk de azóta újra barátok vagyunk
lehet hogy furán fog hangzani de kérdezd meg hogy ki tetszik neki és akár még segìthetsz neki hogy öszajöjjenek mert akkor barátok maradtok de nyitott lehet a kapcsolatotok hogy komolyabb dolog legyen belőle
És teljesen meg tudlak érteni amikor valaki aki tetszik neked azt mondja hogy más tetszik neki
(utolsó)
Köszi! :D Már elmondtam, neki, hogy számíthat rám. És, hogy sok sikert nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!