Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk (14-18 évesek)! Általánosságban nektek miért a bulizós, káromkodós, bunkó lányok tetszenek?
Kérlek,ne általánosíts. Ugyan ilyen általánosító kérdést tehene fel a másik nem :) Van jó pár srác aki a normális lányokat szereti. Magam részéről nincs bajom azzal ha egy lány iszik,addig amíg túristásra nem issza magát vagy be nem okád. Amúgy mindig is voltak és lesznek ilyen lányok,nem mostanában alakultak ki :D Járj nyitott szemmel és ne ítélj el senki első látásra,akkor majd találsz normális fiúkat :) 16/F
Ui.: Bocsi,ha olyat is írtam ami nem a kérdéshez tartozik! Kicsit belemerüzltem :D
#11-->köszi a választ :) nem szoktam elítélni senkit első hallásra/látásra, sőt, volt már, hogy egész jól kijöttem jó pár sráccal, de aztán az összes olyanok közé keverednek, akik minden héten csontrészegre isszák magukat, néha többször is. Nem szokott zavarni, ha valaki szeret bulizni, szórakozni, mert egy kicsit én is hasonló vagyok, képes vagyok hülyülni mindenkivel, de azt nem bírom, ha valaki pl. valaki összekeveri a másokkal való hülyülést a mások megaláztatásával. Amúgy köszi a választ :D!
Ui.: Válasz adásnál én is képes vagyok belemerülni, de nyugi, nem tértél el a tárgytól ;D ^_^
Örülök,hogy megfelelő választ adtam .Nekem is volt pár ismerősöm akik elkezdtek elég keményen inni,sőt még más is bekerült a képbe :/ Az a jó .Azt én sem bírom mikor nem tudják,hol a határ vicc és más beégetése között. Akkor jó ha nem tértem el a tárgytól :D A helyesírási hibákért pedig elnézést kérek! Kicsit hosszú és eseménydús volta tegnapi nap :D
A 11-es voltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!