Levelezői tagozaton általánosságban milyen korosztállyal találkozhatok? Általában hogy van az órarend?
van egy csoporttársam aki annó levelezőn kezdte, csak átjött, de találkozott azért fiatalabbakkal is
jól tudod, a hétvégékre koncentrálnak inkább oktatás ügyben
Én gazdálkodás és menedzsment szakot végeztem el levelezőn.
Vegyes társaságunk volt, a húszévesektől a 40-50 évesekig mindenki. Nem értem miért aggódsz azon, hogy nem lesz ott a te korosztályod. Én is jól kijöttem és elvoltam a nálam idősebbekkel is. Mindannyiunknak ugyanaz volt a célja, a diploma megszerzése. Jó társaság volt, segítettünk egymásnak.
A munkarendről pedig ne itt kérdezz, hanem a választott felsőoktatási intézményednél. Mi kizárólag szombatonként jártunk, azonban vannak, akik péntek és szombaton is, de van olyan tanrend is, hogy havonta egy hetet jártak. Szak és intézmény válogatja, hogy mikor van az oktatás.
Én kifejezettem szerettem a levelező képzést, jó csapatunk volt, közös honlappal, ahová mindenki felrakta az anyagot, jegyzetét, mindenki amiben tudott segített a másiknak. Egyikünk honlapot szerkesztett, ahol minden tantárgyunk fent volt. Ide felkerültek fel az órai anyagok, egyéb dolgok, arra az estre, ha valaki munka miatt valamelyik alkalommal nem tudott órára menni.
Szerettem levelező képzésre járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!