Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezni fogom, hogy ez már szerelem?!
Figyelt kérdés
Van egy srác, aki irtóra tetszik.. tudtommal én is neki:DD
Többször találkozgattunk már.. mindig felhív, van hogy 3-4 órakat beszélünk telefonon, mellette még facen is:D Sokszor tett utalást, hogy ez már több, mint barátság.. és ezt én is érzem:) De lesz egy olyan pillanat, amikor érezni fogom, hogy ez már szerelem?! Már most is nagyon sokat gondolok rá ha nem beszélünk, és ha rágondolok akaratlanul is mosolyt csal az arcomra:)
2015. aug. 28. 18:08
1/2 anonim válasza:
Persze, hogy erezni fogod hogy szerelem. Azt azert eleg konnyu megerezni. :D
2/2 anonim válasza:
szerintem ebből könnyen lehet köztetek szerelem ha pedig az lesz azt észre fogod venni.
Nekem is volt hasonló amikor az egyik lány barátomba lettem szerelmes,azonnal észrevezttem de nem lett belőle semmi mert egyoldalú volt a szerelem
Ez saját tapasztalat de remélem a Te kapcsolatod sikeres lesz.
Amúgy hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!