Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK Mit jelent ez nálatok? :D
Figyelt kérdés
Van egy srác aki tetszik és szoktunk szemezni. Na de ezalatt az idő alatt vagy háromszor-négyzser is bement a fiú mosdóba és rövides időn belül kijött.
Ti szoktatok ilyet csinálni srácok?:D
2015. aug. 28. 15:48
1/13 anonim válasza:
Szerintem muszáj volt könnyítenie magán, gyorsán ráhúzta. Egyébként ha viszonozza a szemkontaktust, akkor valószínűleg tetszhetsz neki.
F.
2/13 anonim válasza:
lehet gyors kezei vannak és kiverte
3/13 anonim válasza:
"jóindulatú prosztata megnagyobbodás"
4/13 anonim válasza:
Ilyet? Nem. Biztos csak megigazgatta magát a tükörben..legalábbis ez a jobbik eset.
5/13 anonim válasza:
vigyél neki prostamol uno-t, ez többet mondana minden másnál:'D
6/13 anonim válasza:
Ép elméjű fiú nem csinál ilyesmit, biztos valami betegagyú lehet az illető akiket inkább likvidálni kéne a társadalomból.
9/13 anonim válasza:
Szerintem beszart és nem tisztította meg rendesen a gatyáját.
10/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :''D
én remélem csak magát nézi ilyenkor a tükörben xd
2015. aug. 28. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!