Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek most mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Először is bocsi a hosszú szövegért... Úgy kezdődött az egész, hogy meglátogattam még 1,5 hete az egyik rokonom.. Ott az utcában van egy lány és nagyon figyeltük egymást. A hugaimmal kezdett beszélgetni, játszani már másnap. Elhívtak engem is sétálni, beszélgettünk a lánnyal(láttam rajta hogy szimpatikus vagyok neki). Haza kellett jönnünk, de facen beszélgettünk és megkérdezte hogy tetszik e nekem, én persze igent mondtam és bevallotta hogy kölcsönös, és hogy szeret. De viszont a távolság... 3 napig nem tudtunk beszélgetni facen(nem szólt hogy nem tud feljönni) és hihetetlenül hiányzott, nem mentem sehova direkt azért hogy nézzem hogy mikor jön föl. Ma feljött és rám írt hogy "sya mikor jössz ki?" , egy kicsit rosszul esett hogy még olyat sem írt hogy,, neharagudj hogy nem jöttem fel,, vagy valami....

Szerintetek megéri vele foglalkoznom!? Nekem hihetetlenül hiányzik, de nemrég szakított a pasijával és kezdem azt hinni hogy én csak egy pótlék vagyok... Beleszerettem :( Tudnátok segíteni? Előre is köszönöm! Ő 14/L,én 16/F

2015. aug. 27. 20:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát...

Aki nekem olyat írna, hogy "sya" azt én kapásból hanyagolnám. Bár lehet hogy csak én vagyok maradi.

2015. aug. 27. 21:00
 2/4 anonim válasza:

Első válaszolóval vagyok.

/én is lány vagyok és nem írnék így pedig majdnem egykorúak vagyunk/

2015. aug. 27. 21:08
 3/4 anonim válasza:
en is ez elozo ket valaszadoval ertek egyet
2015. aug. 27. 21:27
 4/4 anonim válasza:
Megkérdezte mikor jössz ki, hol itt a probléma? Ne facen beszelgessetek, hanem élőbe, már ha tehetitek. Hameg kihívott én csak örülnék neki, mert szeretne látni és ez jó!
2015. szept. 13. 22:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!