Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyeK? Bővebben lent
két évvel ezelőtt Unokatesóm születésnapján megismerkedtünk egy fiúval! Már az első alkalommal tudtam hogy szeretem! Ebben az évben is találkoztunk és a tesómnak elmondta hogy szerelmes belém, de azt is mondta hogy ne merje nekem elmondani! De sajnos én megtudtam és nem tudom, hogy mit csináljak... A barátnőm azt mondta, hogy mondjam meg neki hogy én is szeretem! De azt gondoltam nehogy már én tegyem meg az első lépést?! Vagy?
Légyszi segítsetek!
pár lehetőséget látok a varázsgömbömben:
- nem mondod meg neki, hogy szereted, mert te nem teszed meg az első lépést, ő sem mondja meg és végül soha nem jöttök össze
- elmondod neki, hogy szereted és összejöttök
- elmondja neked, hogy szeret és összejöttök
- elmondod neki, hogy szereted és ő visszautasít
- elmondja neked, hogy szeret és te utasítod vissza
de miután összejöttetek nincs garancia arra, hogy együtt maradtok...
maradi gondolkodású vagy...azt gondolod, hogy a fiú dolga a kezdeményezés, de akkor lehet soha nem lesz belőle semmi...neked ez is megfelel?
22F
Egyetértek az előttem szólóval. Tedd meg az első lépést! Ilyen téren nincs szabály, hogy mit kinek kell kezdeményezni. Azonban előbb győződj meg róla biztosan, hogy nem kapsz visszautasítást
17 L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!