Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez a fiu tenyleg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utalomasulit2002 kérdése:

Szerintetek ez a fiu tenyleg belem zugott? Bovebben lent.

Figyelt kérdés
A strandon talalkoztam az egyik osztalytarsam edzestarsaval. Azt akarta hogy egy ketszemelyes gumiban csusszak le vele. Tudjatok! Amiket csuszdazashoz kell hasznalni. Szval nagyon eroltette a csuszast. Azt tudni kell rolam hogy az uj es extrem dolgokkal kapcsolatban elegge felenk es batortalan vagyok. Igy elutasitottam az ajanlatat. Kesobb azt akarta, h ugotjak le a trambulinrol. Egy 3 meter magas trambulinrol.. na az a remalmom. De mindegy. Felmentem a trambulinra, a szelere alltam, es o kozvetlenul mogem allt. Nem akartam leugrani. Visszafele indultam de o megallitott.Eroltette a dolgot. Azt sugta hogy a kedveertbugorjak le. De en nemet mondtam. Aztan azt mondta hogy akkor ugorjunk le egyutt. De en nem engedtem kicseleztem es leleptem a trambulinrol. Kesobb jutott eszembe, hogy lehet azert eroltette ezeket a dolgokat, mert bejovok neki. Lehetseges? Nekem ketsegeim vannak, mert a tesom (aki szinten ott volt es mindent latott, sot meg ismeri is az illetot) azt mondta, hogy a sracnak tobb baraznoje van eshogy azert eroltette a csuszast meg az ugrast, mert nem hitte el az ocsemnek hogy ennyire batortalan vagyok. A tortentek es a leirottak alapjan sztetek kinek van igaza? A tesomnak vagy nekem?

2015. aug. 25. 13:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Jah, zúg, mint a yamaha
2015. aug. 25. 13:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha tetszenél neki máshogy mutatná fel..szóval nem.
2015. aug. 25. 14:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem hiszem :/
2015. aug. 25. 14:25
 4/5 Rebellious Dead Lady válasza:
Nem hinném. A tesódnak mindenképp.
2015. aug. 25. 14:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!
2015. aug. 25. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!