Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg tetszem neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg tetszem neki?

Figyelt kérdés

Van egy srác aki nagyon bejön nekem, de erről nem tud senki. Egy időben az egyik haverja folyton idióta utalásokat tett arra hogy én is bejövök a srácnak, de nem nagyon akartam elhinni. Most a barátnőm kijelentette, hogy szerinte is így van a dolog (nem meséltem el neki a srác haverjának a megjegyzéseit).

Akkor tényleg lehetséges lenne?

Az az igazság, hogy tényleg néha úgy viselkedett mintha bejönnék neki, de sose akartam elhinni, mert féltem hogy csak azért látom így a dolgokat mert elfogult vagyok.

2015. aug. 24. 12:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet hogy tetszel neki! Szerintem kèrdezd meg tőle!
2015. aug. 24. 12:36
 2/3 Valentino Rossi 46 válasza:

Szerintem próbáljátok meg és találkozzatok , csak így derítheted ki:)

18/F

2015. aug. 24. 12:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Ugyanígy voltam,mint te! Nekem részben azért is volt elég hihetetlen,mert elég ronda is vagyok. Na,aztán a srác is tett utalásokat. Soha nem tereltem el róla a szót,de soha nem is kérdeztem rá,hogy "Ezzel most azt akarod mondani,hogy...?" Végül aztán soha nem hívott el sehova,pedig sokszor elkezdte felhozni a témát,mindig egyre boldogabban fogadtam úgymond,hogy lássa rajtam,hogy tetszik a téma,de végül soha nem akarta/merte megkérdezni.

Aztán egyre közömbösebben viselkedett(biztos megtetszett neki más),aminek az lett a vége,hogy megromlott a kapcsolatunk,pedig ismerősként tök jól megvoltunk. :) Most már ismerősként sem bírom...

2015. aug. 24. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!