Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nagyon gáz ha tetszik nekem Alföldi Róbert?
Figyelt kérdés
Csak mert mindenki szekál érte amit nem értek mert hát ő is egy ember! amúgy ez halál komoly kérdés csak miatta vettem egy 54ezer forintos jegyet a játékkészítőre is :D 13l2015. aug. 23. 23:32
11/19 anonim válasza:
Nagyszerü szinész, rendezö, ember. Ha igy tetszik akkor minden ok. Ha szexuális partnerednek gondolod el akkor gáz. De gondolom erröl szo sincs.
12/19 anonim válasza:
Ti csajok miért mindig a rossz emberekhez vonzódtok. Annyi hetero rendes fiú van pedig.
14/19 anonim válasza:
Utolsó előtti,olyat nekem is mutathatnál! :D
15/19 anonim válasza:
am tényleg, mutassatok már egy rendes hetero fiút, aki hasonlóan jóképű, akárcsak Alföldi, és nem az a "csak szexre kellesz" típus xd :D
16/19 anonim válasza:
Miért kell egyből a szexuális orientációval jönni? 13 éves lány a kérdező, gondolom, nem akarja berántani az egyik lépcsőházba és megerőszakolni.
Egyébként meg hány meleg pasit kiáltottak ki szexszimbólumnak a világban már? Miért akkora probléma ez?
(Alföldi különben is biszex, de még mindig úgy gondolom, a kérdés nem erre irányult.)
Nem gáz, hogy tetszik, szerintem is jó pasi.
17/19 csukika888 válasza:
Az mert meleg meg szeritem nem te korosztályod szeritem keres vaki mást de én nem
Akarok neked tácskat osztogatni amúgy még midig tetszik ? Hány éves vagy ?
18/19 anonim válasza:
Szeritem nem nekem is tetszik bár tudom hogy nem most írtad ezt a kérdést de én most 14 éves vagyok és nekem is bejönn, de tudom hogy meleg nagy a korkülönbség stb.., szóval szerintem NEM!
19/19 askingcat666 válasza:
Nem gáz, nekem is tetszik, ma voltam színházban csak miatta
Lány/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!