Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez most járás vagy mi?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most járás vagy mi?

Figyelt kérdés
Egy buliba meg ismertem egy fiút magyon összemelegetünk a 2. bulin is agyon jól éreztuk magunkat azt monta szeret stb. A buli után hajnalba el hivot magához akor lefekütem vele . ráirtam milyen volt ö ere azt írta király de most neirjak neki majd ö ír cink most irnom ezt minta ez mitjelent ? ja amugy van barátnöje.
2015. aug. 21. 19:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem jártok... csak le akart feküdni veled és most le akar koptatni.. szerintem ..
2015. aug. 21. 19:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát azt jelenti, hogy jó nagy kavarógép...Valószínűleg csak egyéjszakás kaland voltál neki, ne számíts többre.
2015. aug. 21. 19:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Járás...Lol. Nem.
2015. aug. 21. 20:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezt komolyan kerdezed? "Van baratnoje" ez is egy erdekes dolog... de egyebkent ez nagyon nem kozeliti meg a jarast... Csak le akart veled fekudni... ennyi.
2015. aug. 21. 20:34
 5/7 anonim ***** válasza:

[link]

Először ezt olvasd el,másodszor nem hiszem hogy járás...csak csajozos tipus...

2015. aug. 21. 20:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Már meg ne haragudj, de te mégis, hogy képzelsz egy párkapcsolatot/járást? Ez minden csak az nem.
2015. aug. 24. 10:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez nem járás, hanem menés.
2015. aug. 24. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!