Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg bejövök neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg bejövök neki?

Figyelt kérdés
Van egy osztàlytàrsam aki folyton kedves velem,mikor strandon voltunk akkor is csak velem akart lenni,òràkon velem hülyéskedik,és múltkor az egyik làny azt mondta bejövök neki,de a legjobb baràtnőmmel jàr.Szòval akkor nem hittem annak a lànynak,de most màr egyre jobban kezdem elhinni.Mondjuk ő amúgyis beleül màs lànyok ölébe,ölelgeti őket,tehàt nem tudom...

2015. aug. 16. 11:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak ilyen típus. Ha a barátnőddel jár, akkor viszont teljesen mindegy is, hogy tetszel-e neki, ameddig nem szakítanak nem tudsz mit csinálni. :)
2015. aug. 16. 13:30
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a vàlaszod!:) Tudom hogy nem tudok mit tenni,különben örülök hogy ők boldogak!:)
2015. aug. 17. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!