Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan szerezzem meg? 17/L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem meg? 17/L

Figyelt kérdés

17éves lány vagyok Biszex.

külsőm teljesen fiús..szóval inkább úgy nézek ki mint egy srác.Lényeg hogy elég régóta ismerek egy lányt akivel beszélgettem régen pár szót. Aztán pár napja egy focimeccsen találkoztunk. Egyből meg ismertem hogy ő az, fel is csillant a szemem el kezdtem vele szemezni (nem is a meccset nézem,hanem a lányt:D ). Ő is nézett néha néha de úgy tűnt,hogy nem vágja ki vagyok. Aztán este rá írtam,hogy meg sem kell ismerni az embert:D és mondta ő meg ismert,de úgy volt vele hogy én nem tudom hogy ő ki..de egyszer erősen éreztem rám nézett,még rendesen zavarba is jöttem akkor.Na és már 3-4 napja folyton beszélünk és kezdek beleszeretni. Egész nap el tudunk beszélgetni a semmiről. Kért ma egy szívességet,amit természetesen teljesítettem. És mondta hogy 'majd kapsz érte valamit,mondjuk egy csókot'

Aztán miután ki ugráltam magam örömömbe rájöttem ,hogy az ő telója sok szót kijavít és lehet csak elírta..Így rá kérdeztem hogy 'ugye az csoki akart lenni?' és mondta 'igen,az:D '..elszomorodtam mit ne mondjak ,de ki tudja hogy értette ő is :P..aztán le írta nem tudom hányszor mennyire imád.meg majd menjek el hozzájuk ismerjem meg az anyukáját és a cuki kis tesóit . reggel azt írta hogy meg fog ismerni !!és sok mindent el fog nekem mondani. én bókolgatok neki meg viccelődök vele.aztán ma el hívott bulizni csak én már akkor haveromék voltam söröztünk meg játszottunk..szóval sajnos ezt le kellett mondjam.

és nem tudom hogyan tegyem meg az első lépést hogy érezzen valamit irántam egyáltalán.( nem tudja hogy biszex vagyok ,vagyis lehet sejti..) de nem is akarom kijelenteni neki,mert nem tudom hogy fogadná.

volt már rá példa hogy egy nem biszex/leszbikus lány szeretett belém. és együtt voltunk sokáig.és haverjaim is voltak már így(szintén biszexek(lányok)) hogy egy hetero csaj beléjük szeretett.

én kavargatok sok mindenkivel,de érte le mondanék minddről. mert egyszerűen megfogott a belsője,a szemei,a külsője a személyisége.

2015. aug. 20. 22:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet, csak azért mondta azt, mert rákérdeztél?
2015. aug. 20. 22:50
 2/5 A kérdező kommentje:
nemtudoom :(
2015. aug. 20. 22:57
 3/5 anonim ***** válasza:
"17 vagyok, biszex - igen, ez a liberális neve a hedonista k*rvának, aki nem tud mit kezdeni magával, csak hajtja az élvezeteket - segítsetek mer..." áh, hagyjuk, kösd fel magad. Az megold mindent.
2015. aug. 21. 08:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Ha nem birsz normalis valaszt adni ,akkor legyszives ne is irjide semmit. Normalisan emberi modon kertem segitseget es akkor ide vagod,hogy kossem fel magam. Te mi jogon mondasz egyaltalan ilyet ? Nem hiszem hogy ismernel,hogy barmit is beszolj,vagy mondj rolam! Undorito vagy. Undorito ez a hozzaallas...nem tudok mast mondani.had eljem mar ugy az eletem,ahogyan en szeretnem. Es te meg gondolkozz el..ne par mondat alapjan iteld el az embert. Koszi
2015. aug. 21. 10:28
 5/5 anonim ***** válasza:
"Undorito vagy" - írónikus :D A jogom pedig az általad oly nagyra tartott liberális ideológiából, azon belül is a szólásszabadságból ered, mely szerint jogom van véleményt formálnom. Hiszen az akció reakciót vállt ki. Felvállaltál egy identitást, másoknak pedig épp úgy jogukban áll elfogadni, megvetni, vagy gyűlölni téged e miatt. Mielőtt hülyeségeket beszélsz, nézz utána a dolgoknak...
2015. aug. 21. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!